Locale Altele
Sambata, 26 Octombrie 2024
Sam, 26 Oct 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleMaterialSpiritualCasa meaGrădina meaLa birouGalerie FotoParty Foto
Pokerface – locul unde norocul îţi surâde mereu
SM Online  - Luni, 27 Septembrie 2010

Având în vedere succesul de care se bucură pokerul în ultima vreme şi la Satu Mare, era de aşteptat ca în oraşul nostru să apară un salon specializat, unde cei interesaţi au ocazia să joace partide într-un cadru civilizat şi elegant, sub îndrumarea unor profesionişti adevăraţi.
 

 

Acesta este Pokerface, salonul de pe Aleea Coposu, locul unde norocul îţi surâde chiar dacă nu e Lady Gaga în apropiere.
 

 

Cei care au văzut poker doar în filme ori şi-au încercat norocul doar în jocuri online pe Internet, nu trebuie să simtă timoraţi atunci când intră în salonul Pokerface. Ei sunt aşteptaţi de organizatorul de jocuri Nyiri Peter, un profesionist de la Budapesta, care le stă la dispoziţie cu sfaturi şi îndrumări, până deprind tainele jocului.


 

„E o satisfacţie profesională pentru mine când văd grupuri de prieteni care intră în salon fără să aibă habar ce e pokerul, apoi, după ce le explic regulile de bază, nu se mai clintesc de la masă ore în şir, iar în final pleacă încântaţi cu toţii, chiar şi cei care pierd sume mai mici sau mai mari de bani. Oricum, esenţa pokerului nu este banul, se poate juca şi pe sume simbolice, jocul în sine dezvoltă abilităţile strategice ale fiecăruia” – subliniază maestrul Nyiri Peter.


 

Pentru a încuraja participarea la jocuri a sătmărenilor care încă ezită să intre în această lume misterioasă pentru ei, Salonul Pokerface organizează în fiecare miercuri, cu începere de la ora 20, turnee în care primul rând de jetoane este din partea casei, adică oricine poate să intre în joc fără să rişte să piardă vreun ban.


 

Teoretic, cei care intră în joc chiar şi fără bani au ocazia să câştige, în finalul turneului, marele premiu, care poate fi chiar o sumă frumuşică. Totul ţine de noroc.



5893 vizite
Distribuie pe